Щоб покупці залишалися задоволеними,
щоб продукти були свіжими, а обладнання працювало, важливо, щоб продовольчі
магазини та супермаркети створювали середовище, вільне від надмірної вологи. У
цій статті ми обговоримо, які кроки можуть зробити продовольчі ритейлери, щоб
утримувати свої приміщення у чистоті, сухості та комфорті.
Супермаркети – це великі жваві будівлі з великою кількістю пішоходів
та численними зонами, кожна з яких потребує свого ретельно контрольованого
клімату, щоб продукти зберігалися якомога довше.
Однак підтримання температури та
вологості в межах заданих параметрів у кожній з цих локальних зон може бути
утруднено за допомогою одного статичного осушувача.
Щоб ще більше збільшити цю проблему,
супермаркети постійно змінюються. У міру того, як люди приходять і йдуть,
персонал входить і виходить зі сховища, а нові продукти вводяться і
видаляються, вологість і температура постійно коливаються.
Як надмірна вологість та вогкість можуть вплинути на супермаркети?
Поєднання людського руху, свіжих органічних
продуктів, великих площ та постійного відчинення та закривання дверей створює
складне середовище для управління супермаркетами.
Однак, якщо рітейлер не може вирішити
цю проблему за допомогою ефективного контролю температури та вологості, це не
тільки створює неприємні умови для покупців та персоналу, а й може:
Що ви можете зробити, щоб зменшити вологість та вогкість у продуктових
магазинах та магазинах?
Щоб впоратися з вологими умовами та
запобігти накопиченню надмірної вологи, існує низка методів та технологій, які
можна використовувати в магазині.
Обмежити потік повітря
Одним із способів зниження вологості
всередині супермаркетів є обмеження потоку повітря скрізь, де це можливо. Для
цього магазини можуть створити повітряний шлюз між приміщеннями, щоб запобігти
легкому змішуванню різних атмосфер. Це може зберегти органічні товари, не
допускаючи попадання небажаної вологи.
Враховуйте планування
Оскільки роса утворюється, коли тепле
повітря конденсується на холодних поверхнях, таких як дверцята морозильних
камер та заморожені продукти, розгляньте можливість зміни планування магазину,
щоб холодні поверхні розташовувалися якнайдалі від входів і виходів. Це може
допомогти обмежити утворення вологи в приміщенні.
Використання осушувача
Зрештою, ще один ефективний спосіб
обмежити рівень вологості в продовольчих магазинах та супермаркетах —
встановити професійні переносні системи осушення у проблемних зонах, таких як
полиці зі свіжими продуктами, проходи для заморожених продуктів та завантажені
дверні отвори.
Використовуючи процеси осушення або
конденсації, ці системи допомагають уловлювати та видаляти небажану вологу з
повітря та запобігати підвищенню вологості.
Переваги використання осушувачів
Використовуючи правильну комбінацію
осушувачів для видалення водяної пари з повітря, супермаркети та продовольчі
магазини можуть:
Поліпшити якість їжі
У спекотні та вологі літні місяці
свіже м'ясо, фрукти та овочі можуть зіпсуватися лише за кілька днів.
Використовуючи процес осушення в магазині, можна підтримувати вологість
продуктів харчування на оптимальному рівні, що дозволяє свіжим продуктам довше
зберігати свою якість.
Вживаючи заходів щодо збереження
товарних запасів, можна скоротити накладні витрати супермаркетів. Чим довше
товари служать, тим менше відходів, а це означає, що одне замовлення може
принести більший прибуток бізнесу. Крім того, чим менше замовлень потрібно, тим
менше коштів можна витратити на замовлення запасів.
Поліпшити здоров'я та безпеку працівників
Оскільки рівень вологості в жвавих
супермаркетах коливається, волога та інші бактерії можуть осідати на продуктах,
сприяти зростанню плісняви та становити небезпеку для здоров'я. Ефективна
система осушення може пом'якшити накопичення великої кількості вологи та
захистити продукти від забруднення.
Більш здорове довкілля не тільки
захищає співробітників від хвороб, але й може знизити ймовірність того, що
покупці придбають зіпсовані продукти та зроблять покупки в іншому місці, а це
означає, що клієнти залишаються довшими.
Зберігайте обладнання довше у робочому стані
Холодильні вітрини та морозильники,
розміщені в місцях з підвищеною вологістю, можуть утворити багато інею та
пошкодити певні компоненти. Використовуючи відповідне рішення для створення
осушеного повітря можна продовжити життєвий цикл обладнання.
Заміна холодильників, морозильних
камер та іншого необхідного обладнання супермаркетів може бути дорогою.
Створюючи сухе середовище, де ця технологія може працювати без стресу, можна
витрачати менше грошей на заміну цих блоків.
Які типи осушувачів можна використовувати у супермаркетах?
Хоча кінцевий результат осушення той
самий — сухе, чисте повітря — для досягнення цієї мети можна використовувати
два основних типи пристроїв, кожне з яких працює по-різному для різних
сценаріїв.
Конденсаційні осушувачі
Конденсаційні осушувачі працюють за
рахунок охолодження повітря за допомогою вбудованої системи охолодження. Це
конденсує водяну пару в краплі і дозволяє волозі відводитися, у свою чергу
створюючи потік сухого повітря.
Оскільки ці системи використовують
охолодження, вони часто найкраще підходять для більш теплих умов з більшим
рухом повітря та коливаннями умов. З цієї причини їх часто розміщують біля
жвавих дверей та під'їздів.
Адсорбційні осушувачі
З іншого боку, адсорбційні осушувачі
використовують адсорбуючі матеріали для отримання води з повітря. Як тільки ця
волога затримується всередині цих матеріалів, вона потім зливається, зменшуючи
кількість водяної пари, що є в приміщенні.
Адсорбційне осушення не залежить від
температури для утворення роси, тому часто краще підходить для більш
прохолодних закритих приміщень, таких як продовольчі магазини і холодильники.
Вивчіть повний спектр відмінностей між
конденсаційними та адсорбційними осушувачами у цій статті.
Як вибрати ідеальний осушувач для ваших потреб
Оскільки обидва типи пристроїв
працюють по-різному, часто рекомендується використовувати кожен пристрій на
стратегічних позиціях у просторі для створення оптимального середовища.
Однак, оскільки кожен магазин
унікальний, у більшості з них знадобиться спеціальне поєднання технологій для
досягнення та підтримки ідеальних умов. Ось чому так важливо заручитися
допомогою експертів у галузі клімат-контролю, таких як Master , щоб надати ефективне, дієве та стійке до відмови.
Чому клієнти довіряють осушувачам повітря Master ?
Клієнти повертаються до нас знову і
знову не лише завдяки більш ніж 70-річному досвіду компанії Master та якісному модельному ряду
машин, а й професіоналізму, гнучкості та якості наших послуг.
У недавньому прикладі до Master звернувся супермаркет із
проханням допомогти їм усунути небажану вологість у своїх приміщеннях.
Ретельно вивчивши потреби клієнта та
планування його простору, ми вибрали три конденсаційні
осушувачі повітря DH 7160 і розмістили їх у стратегічно важливих місцях
поряд із дверима складу.
Щоб задовольнити точні потреби
клієнта, пристрій повинен був не тільки підтримувати вологість у межах певних
параметрів, а й відповідати простору, в якому він знаходився. панелі керування.
З моменту встановлення пристрою
працювали над створенням більш сухої та комфортної атмосфери, що допомогло
рітейлеру довше зберегти якість і безпеку продуктів, що швидко псуються.
Крім наших високоякісних агрегатів,
наш клієнт з Хорватії також насолоджується:
Трирічна обмежена гарантія на всі
блоки Master , що поставляються .
Наша виняткова мережа підтримки
запасних частин, знань та технічних фахівців
Підвищена надійність, стійкість,
ефективність та зручність використання, що забезпечуються нашою технологією
Якщо ви хочете дізнатися більше про
наші різноманітні рішення для сушіння харчових продуктів та нашої повної
лінійки пристроїв, зв'яжіться з нами сьогодні або використовуйте форму нижче.
Написати коментар