Газова (пропанова) установка для розпалу промислових твердопаливних котлів великої потужності - розрахунок, підбір, комплектація

Все про товар
Відгуків
0
Питання
0
В наявності
Код товару: 992408
Виробник: GOK
Відгуки: 0
118 000.00грн.
Опис

Для забезпечення швидкого розпалення палива в топці твердопаливного парового котла може бути використаний скраплений газ. 
Проектними рішеннями може бути передбачено встановлення групової балонної установки (ГБУ) з скрапленим вуглеводневим газом (СВГ).

1.Рекомендовано вигородити місце з влаштуванням фундаменту для встановлення балонів, враховуючи відстань для обслуговування обладнання, арматури та трубопроводів. Навколо виконати вимощення завширшки не менше ніж 1 м перед входом 3 0,5 м з інших боків. Навіс та огорожу виконати із негорючих матеріалів. В якості огорожі підійде сітка рабиця на металевому каркасі. Забезпечити прямий та безперешкодний під'їзд для транспорту. Балони необхідно захистити від впливу сонячних променів та (бажано) організувати їх розміщення в утепленій шафі для кращого випаровування газу.

2. Для роботи необхідно передбачити заземлення, освітлення місця встановлення ГБУ для ремонту та заміни балонів у темний час та вимоги щодо забезпечення пожежної безпеки під час експлуатації існуючої пожежної служби на підприємстві.

3. Виконати металеві конструкції для встановлення газових балонів та кріплення пристроїв і газопроводів або використати стандартні трубопроводи та фітинги GOK.

4. Композитні газові балони GUTGAS RAGASCO в поєднанні з якісними комплектуючими GOK (Німеччина) дозволяють зручно та безпечно виконати рішення з газопостачання устаткування.

Обладнання не вимагає особливих температурних умов для експлуатації, але: його можна використовувати в температурному діапазоні від -40°C до +50°C. Газовий композитний балон не схильний до іржі та корозії на матеріалі під час зберігання або використання, є міцними та легкими за рахунок скловолокна. 

Дві газобалонні установки GOK для підключення 6-х газових балонів мають можливість автоматичного перемикання з основної сторони на резервну за допомогою автоматичного перемикаючого клапану. 

Пропановий редуктор (6 кг/год 50 мбар) з ЗЗК для зниження тапідтримування тиску газу на постійному рівні. В оснащені редуктора є запобіжний запірний клапан ЗЗК (OPSO), що є самостійним діючим захисним пристроєм, який захищає газо-споживаюче обладнання споживання неприпустимо високому тиску. 

Вихідний тиск контролюється безперервно. Якщо вихідний тиск перевищує 50 мбар спрацьовує і подача газу відключається. Після спрацювання ЗЗК повинен бути відкритий вручну. ПСК - самостійно діючий запобіжний пристрій, яке захищає приєднане газо-використовуюче обладнання від підвищеного тиску. Якщо на вихідний стороні виникає неприпустимо великий тиск, наприклад через нагрівання газу сонячними променями, то ПСК відкривається і скидає надлишковий тиск через вентиляційний отвір. Після зниження тиску ПСК закривається самостійно.

Підключення кожного балона до сталевого газопроводу здійснюється морозостійким (до -30 ° С) гнучким шлангом GOK PS 30 бар високого тиску.
 

Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Питання та відповіді

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

Газова (пропанова) установка для розпалу промислових твердопаливних котлів великої потужності - розрахунок, підбір, комплектація
118 000.00грн.