Хочете
готувати м'ясо як професійний кухар, але
не знаєте в чому секрети упіху ? Ось один з найбільш справжніх
трюків, за допомогою яких можна досягти приготування
ідеально - приготованого стейка - просто покладіть сире м'ясо на
розпечені решітки на кілька хвилин з кожного боку. Таким чином пори м'яса
закриваються, а весь сік залишається всередині. Але для виконання даних маніпуляцій
не підійде стандартний пальник з розділювачем - потрібно щось могутніше!
Дана поверхня для смаження призначена для короткочасної високотемпературної
обробки м'яса, що дозволяє закривати пори м'яса - таким чином стейки завжди
будуть особливо ніжними і соковитими, а ваші страви дивувати навіть бувалих
гурманів. Класичний зовнішній вигляд пристрою дозволить вписатися в будь-який
інтер'єр тераси або веранди, додавши новий і необхідний предмет до
сучасної гриль-зони.
Ще один незаперечний плюс - завдяки тому, що
поверхня для смаження винесена за межі bbq -установки і не займає
місце на робочій поверхні під кришкою - у Вас є можливість використовувати всю
робочу поверхню гриля для приготування навіть кількох страв водночас або
готувати на велику компанію абсолютно не обмежуючись в часі так як приготування
з даними доповненням в рази швидше.
Пристрій має потужність 4,6 кВт і розміри 45,5 х 54,6 х 22
см.
Додатковий бічний інфрачервоний пальник для
стейків GrandHall Sear burner стане відмінним помічником
для більш оперативного приготування і дозволить використовувати гриль на повну
потужність.
Завдяки
додатковому інфрачервоному пальнику GrandHall Sear burner для
моделей
грилів Premium GT3, Maxim GT4, Elite GT4S-S у Вас
з'явиться можливість готувати соковиті і смачні стейки!
Всі
необхідні фітингові з'єднання і шланги для підключення пальника до
грилю поставляються в комплекті. Процес підключення пристрою
дуже простий і не викликає ніяких труднощів.
* для
моделі GrandHall Elite GT 4 є змінна передня панель в
колір, яка виготовлена з нержавіючої сталі
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.