Підніміть свій барбекю на новий рівень з цим вишуканим
соусом з гікорі і коричневого цукру Sweet Baby Ray. Він має солодкий смак
завдяки коричневому цукру і патоки, який збалансований з традиційним смаком
барбекю. Натяк на смак диму гикори також створює в кінцевому результаті
автентичний смак барбекю. А завдяки своїй густої консистенції він легко
чіпляється за їжу, посилюючи і доповнюючи природний смак їжі, що не домінуючи
над ним. Цей соус допоможе вам створити незабутньо насичений і апетитний
аромат, характерний для вуличних пікніків.
Класичний американський соус для барбекю з гікорі і
коричневого цукру Sweet Baby Ray ідеально підходить для удушення тушкованою
свинини, змазування курки або рясного покриття вишуканих гамбургерів з
баранини. Або, щоб приготувати здоровий або вегетаріанський варіант, збризніть
їм щойно приготовані на грилі овочі. У поєднанні з гарячим і соковитим ананасом
або холодним вершковим соусом з капусти, соус створює неймовірне поєднання
свіжих ароматів.
У 1985 році місцевий шеф-кухар з Чикаго Ларрі брав участь в
найбільшому в країні кулінарному шеф-кухаря з реберець, протестувавши свій
оригінальний соус для барбекю разом з майже 700 іншими учасниками. Назвавши
соус Sweet Baby Ray's на честь свого брата, шеф-кухар Ларрі зайняв перше місце
в конкурсі. Ця вражаюча перемога підштовхнула його до виробництва соусів для
гурманів, де Sweet Baby Ray's розширилася, пропонуючи широкий асортимент
спеціальних соусів, від класичного соусу для барбекю до насиченого маринаду
терияки і гарячої медовій глазурі. Сьогодні Sweet Baby Ray's - це популярний
соус для барбекю на кухнях по всій країні, він може похвалитися ідеальним
поєднанням яскравих смаків сенсаційних ребер, гамбургерів, крил та інших
м'ясних страв.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.