Oklahoma Joe's вважає, що хороші речі приходять з часом від
вдосконалення основ до інноваційних нових продуктів.
Ми завжди йшли далі заради смаку. Джо Девідсон знав, що для того, щоб досягти успіху, йому потрібно створювати коптильні, які б значно перевершили всі очікування. Тому, коли він зібрав 2 000 доларів на розробку і виготовлення дванадцяти коптилень м'яса, то вклав в них своє серце і душу.
Результат? Люди викупили всі дванадцять на Ярмарку штату
Оклахома 1987 року, і Джо отримав замовлення ще від 100 осіб. Він відправився в
шлях і, звичайно ж, його коптильні були ударом всюди, куди б він не пішов. Ця
іскра переросла в полум'я, де вперше була створена Оклахома Джо.
На той час настав 1994 рік, Джо і його команда повільно і
неухильно ставали занадто великими для оригінальної фабрики. Вони побудували
нове підприємство в Стіллуотері, штат Оклахома, і розширили штат до 150
чоловік, здатних виробляти 100 000 коптилень в рік.
У розпал цього зростання Джо коптив і брав участь в змаганнях по барбекю по всій країні. Починаючи з 1980-х років і продовжуючи протягом десятиліть, Джо виграв більше 300 змагань, в тому числі переміг на чемпіонаті світу Джека Даніеля, американському королівському чемпіонаті світу та чемпіонаті світу в Мемфісі в травні.
Char-Broil придбала Oklahoma Joe's у Джо Девідсона в 1998 році.
Комбінуючи продуманий дизайн Oklahoma Joe's з виробничими ресурсами Char-Broil,
Oklahoma Joe's змогла постійно покращувати і оновлювати продукти. Сьогодні ми
продовжуємо створювати високопродуктивні коптильні і грилі, які допоможуть вам
пройти зайву милю за смаком, який ви шукаєте, і людей, які мають значення.
Приєднуйтесь до нас в цьому улюбленому ремеслі і залишіться надовго.